Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 14 november 2010

En närmare titt på Guardamar

Igår skulle vi bara ta en kortare tur med vespan till Guardamar, det blev ändå en tripp på 2,5 timme. Vi började med att åka ner till hamnen, den var stor.

Därefter åkte vi igenom stan. Då fick vi se det här gänget med motorcyklar, vad händer där det måste vi ju undersöka? Jo det var Alicantes HD klubb som hade en träff. Dom hade rest ett stort partytält och det fanns stånd där man sålde olika HD klubbprylar.

Helt plötsligt fick vi se den här tjejen som det stod Stockholm på ryggen. Hon berättade för oss att dom skulle åka en tur till Santa Pola och sedan tillbaks till Guardamar igen. Det blev ett himla brummande när alla gav sig iväg, det var en mäktig syn.

Därefter åkte vi ner till stranden. Bebyggelsen varierar utefter playan, omväxlande ligger det friliggande villor, höghus och så de radhusliknande husen. Här är strandenbiten med villorna.

Den här bilden är tagen på samma plats men åt andra hållet.
Här ser man de radhusliknande husen som vi även såg i La Marina. Jag tycker det ska vara lite oroligt att bo i ett hus som mer eller mindre ligger på stranden.

Mellan husen går det ner någon enstaka gata som leder ner till stranden.

Så här ser husen ut från baksidan. Man kan inte säga att det är någon vacker syn precis.

Husen uppe i stan är av lite olika klass. Dom här balkongerna skulle inte jag våga gå ut på. Man har fått stötta upp dom med stålstolpar.

Här är det riktigt ruttet.

När vi kom hem var det dags för kvalificeringen i Formula 1, då satt vi klistrade framför tv,n. Därefter var det dags att bege sig till terassen utanför restaurangen, där spelade man countrymusik och dansade. Gissa vad man dansade? Jo, Linedans så klart. Många damer var iklädda cowboyhatt och cowboystövlar.

Idag har vi , har ni hört det förut, klarblåhimmel. Det var riktigt svalt på morgonen men nu stiger temperaturen och just nu vid 10-tiden har vi 14 grader.

Idag är det dags för sista tävlingen i F1 för i år. Det är riktigt spännande. Alonso leder men banan i Abu Dabi passar inte Ferraribilen så bra därför måste vi hålla alla tummar, och som Globetrotterna säger, även tår för att han ska bärga hem segern.

2 kommentarer:

  1. En vinnare gör alltid ett nytt försök! Ger spänning i VM cirkusen som vi säger i MX sammanhang.

    SvaraRadera
  2. Det var en rolig avslutning på säsongen, verkligen spännande. Den stora vinnaren är konstruktören av Red Bull bilen Adrian Newey. Det var rätt roligt att vi träffade ett gäng som jobbade åt Red Bull teamet i Menton när vi var där i maj.

    SvaraRadera