Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 20 november 2010

Lördag betyder cykelutflykt på camping Marjal

Två dagar i veckan anordnar man cykelutflykter från camping Marjal, idag är en sådan dag. Man samlas kl. 10.00 och är borta flera timmar. På vägen rastar man för att inta någon lämplig dryck. Det brukar vara många som deltar i utflykterna. Själva tycker vi att cykla i flera timmar är lite lång tid, vi fördrar nog lite kortare utflykter.

Imorse när vi vaknade visade temperaturen på under 10 grader, nu vid 10-tiden har den stigit till 11 grader. Solen skiner för fullt så det blir nog snart varmare, hitills inte ett moln på himlen.

Nu börjar vi så småningom förbereda oss för hemresa, vi räknar med att checka ut från campingen på måndag, imorgon börjar vi med att packa ihop vindskydd, vespa, cyklar och dylikt. Ska bli mysigt att snart få krama om barn och barnbarn.

3 kommentarer:

 1. Så pass hemlängtan, smittar av sig när du nu nämner det, men vi kommer över det strax då vi tänker på temp i norr;-) Passar på att önska er en bra hemresa gm EU ifall ni snart ska avbryta kontakten med cyber space...

  SvaraRadera
 2. Inte längtar jag hem ännu, men vi får se hur det känns efter jul. Önskar er en trevlig och snöfri hemresa.

  SvaraRadera
 3. Jag gillar inte alls tanken på att cykla här. Trafiken är så läskig. Det finns ju cyklebanor, men man ska ta sig dit också...

  Så det blir en jul hemma och inte en jul på hjul :-)

  SvaraRadera