Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

tisdag 2 november 2010

La Manga Club Resort

Imorse vaknade vi till en klarblå himmel. Det blåste en del på morgonen men vinden avtog så småningom. Vi kunde då åter boa in oss igen. På eftermiddagen var det vindstilla och rejält varmt.

Vi bestämde oss för att göra en vespautflykt som vi fått tips om av Krister och Lisa, vi tackar dom för alla fina tips vi fått både matnyttigt och utflyktsnyttigt. Den här gången åkte vi till La Manga Club/Golf Resort. Jag förstår nu varför min förra jobbarkompis Marianne tyckte att La Manga var lite för märkvärdigt för här var det verkligen flott. Det låg en massa villor utefter en fin bergssluttning, nedanför fanns en jättestor golfanläggning. När vi åkte dit fick vi passera en bevakad vaktkur. Det låg en massa maffiga villor med jättefina trädgårdar. Har man gott om pengar och är golfintresserad kan jag inte tänka mig en bättre plats. Den här villan var inte dum.

Den här rosa villan var inte heller så dum.
Vi åkte sedan förbi avfarten till Resorten och kom då ner till Medelhavet. Som ni ser var det klarblå himmel, så mäktigt.

Det gick rejäla vågor.

Det här så himla fint att blicka ut över det mäktiga havet.

På hemväg passade vi på att proviantera på Mercadona. Till middag blev det en god kycklingwook.

Sen blev det siesta i solstolarna.

5 kommentarer:

 1. Åh, vilket härligt väder och vilka hus det fanns där!
  Härhemma har det varit en riktigt gråmulen o regnig dag idag, hoppas på bättre väder senare i veckan

  SvaraRadera
 2. Vilken dag ni har haft! Du beskriver det fantastiskt.Anders vid grillen, perfekt, sicken avslutning av dagen. Vi har också haft en klarblå dag och varmt i Benidorm men era vindar har vi inte haft.För oss har det varit en väntedag på vår nya plats här på Almeria, men inget hände så vi tog och tvättade husbilen istället. Får se vad morgondagen bjuder på Kramar från oss

  SvaraRadera
 3. vad härligt det ser ut i solen,vi vill oxå övervintra i värmen,men först så får vi väl jobba i typ 7-8 år innan vi kan ta ut förtidspension o njuta i solens sköna strålar i Spanien !!!!!!!!

  SvaraRadera
 4. Låter inte alls dumt!
  Vilka vackra bilder!

  SvaraRadera
 5. Ni ser verkligen ut att ha det toppen. Jättefina bilder och roligt att läsa. Önskar er fortsatt fint väder och vackra miljöer :)

  SvaraRadera