Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 22 november 2010

Ställplats väster om Vinaros

Imorse åkte vi ifrån camping Marjal i Guardamar. Det blåste rejält hela vägen, bilen gungade så mycket att vår lilla kisse blev åksjuk. Vi hade prickat in en ställplats på lagom avstånd som låg västerut från Vinaros, den heter Spätzle Fritz, Planes del Reine. Dom skulle ha en restaurang och om man åt där så skulle det inte kosta något att stå på ställplatsen, vi hade planerat att äta där och hade därför inte köpt någon mat. Gissa om vi blev besvikna när det just på måndagar är vilodag och därför stängt på restaurangen. Det blev att ta ut lite mat från frysen, fyllda kycklingfileér med soltorkade tomater och inlindade i parmaskinka. Vi lagar alltid en massa mat hemma som vi fryser och tar med som reserv under våra resdagar.

Gissa vilka som stod på ställplatsen när vi kom dit, jo Åke och Christina som är på väg till Sicilien, det blev ett kärt återseende.

Imorgon far vi vidare, vi får se hur långt vi kommer, kanske vi kan ta oss ända till Gruissan det beror på väder, trafik och dagsform.

6 kommentarer:

 1. Hej Grannen!Ni fick ju en bättre middag än vad restaurangen kunnat erbjuda. Själva åt vi en pizza inköpt på Menduza i Albir. Smakade gott med tillbehör i brist på annat. Känns ruggigt kallt ikväll, himlen ser kallblå och kallrosa ut. Vi strävar också mot Gruissan imorgon. Hoppas vi ses

  SvaraRadera
 2. Det var ju trist att ni BÅDA prickade just en månd på Spätzle Fritz stlplz, har för mig ni fick en stlplz beskrivning av oss o där står det att rest är stängd på månd;-[ Vet hur det är, man har såklart inte beskrivn till hands då dom som bäst behövs! Forts trevlig resa!!!

  SvaraRadera
 3. Snopet när det var stängt sådär... Men det lät ju smarrigt det ni hittade i frysen också :-)

  SvaraRadera
 4. Matts Torebring24 november 2010 20:39

  Hemma i Sverige är vi insnöade.
  Snart 40 cm snö och snöstorm.

  SvaraRadera
 5. Ja man får skylla sig själv när man inte läser ordentligt, men det gjorde inget vi stod bra utan att äta ute. Ha det bra i värmen Lena och Jan, nu har vi nästan full vinter i Tyskland.

  SvaraRadera
 6. Vore det inte bättre att åka längre söderut än att dra sig hemåt till kylan ???????

  SvaraRadera