Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 18 november 2010

Mulet och regn

Igår när vi vaknade var det molnigt, enligt den norska väderprognosen skulle det inte bli något regn. Vi begav oss till marknaden i Guardamar med vespan, köpte potatis och en liten sak till barnbarnet. När vi hade gått där en liten stund började det att stänka, när vi kom hem fortsatte det att regna. Temperaturen var bara 15 grader. Sedan vi anlände till Benidorm för idag 9 veckor sedan har vi, tror jag, bara haft regn vid 4 tillfällen, 2 ggr i Benidorm, 1 ggr i La Manga och 1 ggr här, det kan man ju stå ut med. Efter att vi vaknat efter en liten tupplur hade molnen skingrats och solen sken igen.

Idag är det klarblå himmel men nu på morgonen är det bar 10,5 grad. Eftersom solen skiner för fullt så blir det säkert fort "sommarvärme". I väntan på värmen blir det lite storstädning i husbilen.

2 kommentarer:

  1. Härligt, skönt att ni sluppit så mkt regn! Sånt e inte kul!
    Sen kan jag ju säga, på repeat snart, jag är avis!

    SvaraRadera
  2. lite regn skadar nog inte :-) en o annan skur behövs väl för att det ska fortsätta grönska.
    Jag håller med dig om att hostmediciner säkert inte har någon större inverkan, iallafal inte de receptfria men nu fick jag en dunderflaska igår oc har sovit hela natten..äntligen!

    SvaraRadera