Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 1 november 2010

Måttligare vindar idag

Igår fortsatte det att blåsa men inte lika kraftigt som på natten. Vi kunde montera upp vindskyddet igen, men nu med lite extra linor. Markisen tog vi ut lite av och till men på natten drog vi in den. På kvällen var det Halloweenparty på baren med discomusik. Det var både gamla och unga som hade klätt ut sig. Det var riktigt trevligt.

Idag var det fortfarande lite blåsigt men varmt, nästan 23 grader. Några som är glada för vädret är surfarna. Stranden ser himla mysig ut tycker vi med alla palmerna, nästan som på en söderhavsö. Det är ganska kallt i vattnet så vi avstår från att bada. Botten är väldigt långgrund, jag kan tänka mig att det då är lättare att surfa, ramlar man av brädan så är det i princip bara att ställa sig på botten. Men Anders och jag är inga surfare och kommer väl heller aldrig att bli det.

På den intilliggande Playa Honda var det många som kitesurfade. Här syns dom som små prickar mot himlen. Det gäller att dom inte trasslar in sig i varandras linor.
Det var även full aktivitet bland vindsurfarna på vår camping, gammal som ung, kvinna som man surfar.
När vi gick längs strandkanten fick vi syn på den här otäckingen som låg och guppade i vattnet. Den var stor som en mattallrik. Vi pratade med ett par spanjorer och frågade om den var farlig, men dom sa att den bränns rejält men den är inte farlig som de maneter som finns i Thailand. De är inte så vanliga här i Mar Menor, mera vanliga ner mot Malaga.

Det har fyllts på med svenskar på campingen, nu är det många svenska ekipage. Vi blir nog här någon vecka till innan vi ger oss iväg på nya äventyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar