Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 8 november 2010

Sista dagen på La Manga Camping för den här gången

Måndag 8 november

Förmidagen var lite blåsig. På dagen började vi plocka ner vindsskydd, markis, möbler och dylikt. Vinden ökade efterhand på eftermiddagen. En sån här fin solnedgång hade vi, temperaturen var 21 grader ända framåt kvällen. Det fortsatta att blåsa kraftigt hela natten.

Om vi inte hade plockat ihop för att åka, hade vi i alla fall varit tvungna att dra in markis och vindskydd för blåsten.

Tisdag 9 november

Det fortsätter att blåsa även idag. På morgonen när vi vaknade var temperaturen 18 grader. Himlen är blå med lite större molnstråk i fjärran. När vi fikat är det dags för avfärd mot nya mål, ska bli kul att se lite annat.

4 kommentarer:

 1. Vi önskar er en fin resa och hoppas ni får det bra på Marjal-Camping!

  SvaraRadera
 2. Här är vi tillbaka till verkligenheten och en sån ruggig dag idag då snön faller ner som snöblandat regn först men nu som snö längtar vi tillbaka till värmen. Ha det gott i värmen

  SvaraRadera
 3. lycka till på färden mot nya mål och kör försiktigt!
  kram

  SvaraRadera
 4. Underbart att att få läsa om er iresa. När man sitter i detta kalla och vintriga Stockholm.
  MVH noynoy HBK

  SvaraRadera