Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 15 november 2010

Hundvagn

På campingen finns en hel del hundar, stora som små. Många har vagnar till hundarna, en del ser ut som barnvagnar som man drar för hand, en del har vagnar som dras efter cykel. I den här vagnen ligger en gammal brun labrador. Den går väldigt illa så därför får han åka ibland. På bilden syns några utav de bungalows som finns på campingen, de verkar vara fina.

Det här är campingens fina huvudbyggnad, i den ryms reception, restaurang, bar, gym, affär, lekrum m.m...

Det finns ett jättefint poolområde.

Här i bakgrunden ser man den fina huvudbyggnaden med terasser åt lite olika håll.

Här är vår gata där vi står. Det står en hel del riktigt stora husbilar här, vi står nästan längst ner på gatan.

Imorse när vi vaknade var det en hel del moln som nu har dragit bort. Det blåser rätt så mycket, temperaturen är 16,5 grader nu när klockan är cirka 10.30.

7 kommentarer:

 1. är det många som utnyttjar poolerna nu på vintern? kan bara tänka mig hur det varit om vi hade varit därnere, två pers i vår familj hade säkerligen bott i vattnet?! Om det inte är för kallt förståss, för då hade bara en bott där för hon räds ingen kyla

  SvaraRadera
 2. Ser fantastiskt ut!!!

  SvaraRadera
 3. Ja det ser otroligt fint ut, men som sagt vattnet är nog lite för kallt skulle jag tro. Vi har också sett många olika typer av färdsett för hundar,men då är dom ju lite mindre än en labrador. Ha det gott.

  SvaraRadera
 4. Utomhuspoolen är nog ganska kall att bada i men det är många som badar i inomhuspoolen, vi ska ta kort på den senare.

  SvaraRadera
 5. Ser jättefint ut ju :-)

  SvaraRadera
 6. Vilken tur att ni och andra bloggar finns där nere och kan ge oss här hemma lite längtan om sol och värme. Jag tänker att min tid den kommer men jag får bara vänta en liten tid till:)
  Fortsätt att ha det skönt så tar vi hand om vinterrusket;)

  SvaraRadera
 7. Men, mår inte en hund bra av att gå???

  SvaraRadera