Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 28 oktober 2010

Aktiviteter på camping La Manga

Det finns lite olika aktiviteter på campingen, en av dom är gympa varje tisdag och torsdag mellan kl 10.00 och 11.00. Här på bilden är det avslappning efter utfört pass. Det var lika mycket manliga som kvinnliga utövare. På torsdagar är det Linedans vid restaurangen.

Nu har dom öppnat inomhuspoolen. Det som är lite dumt tycker jag är att det kostar att bada där. Bada vi ett tillfälle kostar så mycket som 4 euro, köper du kort för flera bad blir det billigare.

Intill poolen ligger ett litet gym.

Utomhuspoolen har man stängt nu.

Även djuren har ett eget bad, men det här badet är för att tvätta djuren. Först blir det shamponering, sedan sköljning därefter någon form av antiparasitbehandling och därefter torkning.

Igår var det lite soldis, temperaturen var därför lite lägre än vanligt, men det var ändå shorts och linne som gällde.
På torsdagar är det tapasdag på restaurangen, man får två tapasrätter men betalar för en. Anders och jag tog tillfället i akt och åt 6 st olika tapasrätter och till det drack vi öl. Det gick på 9 euro, vi blev riktigt mätta, det är ju billigt. Nu har det ökat på med svenska husbilar på campingen. Många är medlemmar i Husbilsklubben.

3 kommentarer:

 1. Bra med innomhuspool men synd att det kostar. Kul med hundtvätten men jag måste erkänna att jag fattar inget, ha, ha, ska man köra in dom som en bil och de kommer ut rena på andra sidan -:)

  SvaraRadera
 2. Kerstin, enligt instruktionerna på tvätten så verkade det faktiskt ganska likt en biltvätt. Vi har ännu inte vågat tvätta vår katt där, jag tror inte hon skulle uppskatta det,men vem vet.

  SvaraRadera
 3. Den där typen av djurtvätt har dom här i Torrevieja också. Tror INTE att katter skulle uppskatta den (har sett på youtube hur en skräckslagen katt hoppar runt som en galning för att komma undan). Hundar som gillar vatten kanske skulle uppskatta den?

  sv: Det finns färdiggrillad kyckling och revbensspjäll att köpa på marknaden här. Dom som står i grillvagnarna tycker jag VÄLDIGT synd om på sommaren när det är stekhett...

  SvaraRadera