Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 9 oktober 2010

Sandkonst

På eftermiddagen igår cyklade vi via playan till gamla stan för att äta lite tapas. Bland dom första dagarna vi var vid stranden såg vi en häst som man gjort av sand, vi hade då glömt att ta med kameran så det blev ingen bild. När vi sedan letade efter hästen hade man istället gjort en tjur, den har vi lagt ut på bloggen tidigare. Idag hade man gjort en häst igen och som tur var hade vi med kameran. Man ser lite vita slöjor på bilden, det är fin vattendimma som sprutas över konsten för att den ska hålla sig fin. Man fattar inte hur dom får till det.

Det blev en ny sorts tapas igår, små grillspett på en baguetteskiva med mycket vitlökssmör, dom var goda. Det vi kunde konstatera är att tapasställena ska man besöka på dagen, när vi var där var en hel del ställen redan stängda.

När vi kom hem var det riktigt mörka moln på himlen så vi förberedde oss på regn, men det kom inte en droppe. Idag har vi sol med lite moln och 21 grader när klockan är 10.00.

4 kommentarer:

 1. Hej
  Ramlade in här av en tillfällighet....
  Kul att följa er, därborta i värmen, medan vi sliter här hemma. Ha det så himla härligt!

  SvaraRadera
 2. ja, de är helt otroliga att få till de där sandkonstverken! Alltid lika imponerande

  SvaraRadera
 3. Waow! Verkligen imponerande! Vet ni vilka som gör dem? Jag menar, är det i nåt syfte?

  SvaraRadera
 4. Det brukar sitta en kille bredvid konstverken,jag antar att det är konstnären. De gör det väl i syfte att tjäna pengar för dom har en hink bredvik sig som man kan kasta ner pengar i. Jag tycker det är ett kul inslag på stranden, det lockar mycket folk.

  SvaraRadera