Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 27 oktober 2010

Många lådor när man ska övervintra

Nu har vi fått nya grannar snett emot oss. Dom har varit här nu i några dagar, ändå återstår mycket att packa upp. Det är tydligen vanligt att man magasinerar mycket av sin utrustning på campingen när man reser härifrån. Utrustningen lastas på pallar och förvaras inomhus. Det verkar ju rätt smart. Vi får se vad det blir utav alla lådorna.

Igår vaknade vi till en klarblå himmel men det var bara 11 grader. Så fort solen stiger så blir det fort varmt. Anders tar alltid siestan i solen och jag ligger i skuggan.

Kattkompisen ligger oftast under vårt bord och myser.

Vår lilla kisse tycker bäst om att ligga antingen i häcken eller i någon av solstolarna.
Imorse var det samma väder som igår, det vill säga inte ett moln. Idag är det Krister och Lisas sista dag i La Manga, ikväll flyger dom hem.

1 kommentar:

  1. Fascinerande med alla flyttlådor! Själva tycker vi att det är så skönt med husbilen just för att man inte behöver ha sådär vansinnigt mycket grejor... ;)

    SvaraRadera