Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 27 oktober 2010

Trevligt återseende och tråkigt avsked

Idag fick vi kärt besök av min, Birgittas, före detta arbetskamrat Björn och hans sambo Maria. De hyr ett hus i Torrevieja och kom förbi oss med sin hyrbil. Vi hade mycket att prata om, dom har även haft husbil men har nu husvagn. Naturligtvis blev det även en del jobbprat, jag var nyfiken på vad som hade hänt sedan jag gick i pension? Till lunch åt vi tonfisksallad, perfekt mat när det är varmt.

Idag var det även dags att ta adjö av Krister och Lisa som ska hem till Sverige igen. Vädret var som vanligt kanon, så gott som klarblå himmel. Vad vi är glada som kan stanna här ett bra tag till. Vi längtar inte hem, men vi saknar så klart barn och barnbarn.

1 kommentar:

  1. Hej, härligt ni ser ut att ha det! Tack för bilderna du visar, jag ropade just till Janne, vi ska packa med mattan för det kan vara grus på marken. Instämmer att campingen ni nu bor på är fin, på den andra stod dom ju nästan på varandra. Jag länkar till dig, hoppas det är ok?

    SvaraRadera