Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 22 oktober 2010

Igår var det städdag

Igår var det lite moln när vi vaknade, dom skingrades ganska fort och det blev på nytt en ny dag med strålande solsken. När vi stod i Benidorm så blev taket på husbilen ordentligt smutsigt eftersom vi stod under ett pinjeträd. Nu var det dags att göra rent taket, jag tvättade alla fönster både utvändigt och invändigt. Anders tog fram stegen och skrubbade taket. När han ändå var på taket så passade han på att ta en bild. Det står en hel del "dauercampare" här med riktiga bungalows. Här ser man en som till och med har en terass på taket.

Vid stranden ligger campingens restaurang/bar med en uteterass. Där finns även en liten scen där man brukar dansa linedans och även ha gympapass. Det var inte många som låg och sola.
Det här är utsikt ut över innanhavet Mar Menor.
På eftermiddagen tog vi en öl på baren och träffade där de trevliga svenska paren Irene och Tommy och Lisbeth och Lennart. När vi pratat en stund kom vi underfund med att Irene och Tommy kände folk på Ljusterö som även vår son känner, världen är bra liten.

4 kommentarer:

 1. Fint! Jag vill också va där nu!

  SvaraRadera
 2. Ja det såg folktomt ut och städa är ju tyvärr ett måste även i en husbil.

  SvaraRadera
 3. fast städning av en husbil är ju inte så stora utrymmen som det är i ett stort hus :)
  ha det gott - kramar

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bilder, stranden ser fantastisk ut. Ha en trevlig helg hälsar vi ifrån Almafra Kram

  SvaraRadera