Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 20 oktober 2010

Tre otroligt fina dagar

Vi har varit i La Manga sedan i måndags. Under dessa dagar har det varit ett otroligt väder, knappt ett moln på himlen och ingen vind. Nätterna har varit svala, vi har bara haft cirka 12 grader på morgonen men så fort solen gått upp så stiger värmen.

Vi träffade på ett par svenska par häromdagen. På frågan om varför dom valt att övervintra i La Manga svarade dom att klimatet var bäst här. De hade varit både norrut och söderut härifrån och kommit fram till att här var det bäst väder.

Igår åkte vi en tur med vespan till en liten ort som heter Cabo de Palos, den ska vi utforska mer senare. Här är ett kort taget ut mot medelhavskusten.

Vi har fått frågan om man får plats med större fordon på den här campingen och som ni ser på bilden så får riktigt stora ekipage plats. Det finns många av den här typen av fordon på campingen

Idag på morgonen när vi vaknade var det till vår förvåning lite moln på himlen, det återstår att se vad som händer med dom. Vi har ännu inte gjort upp planer för dagen.

5 kommentarer:

 1. Låter som ni har det gott!!!

  SvaraRadera
 2. Härligt, njut dagarna! Ang Sp väder; läs gärna väderartikeln jag läste i tidningen MasAmigos nr5 idag www.masamigos.com eller var det www.masamigos.es Spanien undgår inte heller den globala klimatförändringen m a o väldigt svårt att sia var det Sp vädret är/blir bäst ;-[]

  SvaraRadera
 3. Hej på er!
  Imorgon åker Björn Botold med hustru ner till Torrevieja. Jag gav honom ditt mobilnummer. Han ska hyra bil och röra på sig lite. Det kan mycket väl tänkas att han hör av sig den vecka han ska vara där.

  SvaraRadera
 4. Kan säga att ressuget är stort nu efter att man börjat få ordning på minnen och foton från vår resa, tur att man har flera bloggar som er att vara inne och läsa, gör ju inte suget mindre men en massa fina tips för kommande resor blir det och lite som man får vara med på er resa nu när vintern närmar sig med språng.
  Få en fortsatt härlig höst.

  SvaraRadera
 5. Det är väldigt behgligt nu på dagarna ävn om mornarna har varit lite kyliga. Jag trivs som bäst nu eftersom jag inte tål värmen så bra :-)

  SvaraRadera