Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 3 oktober 2010

Engelsmän = Karaoke

I tidigare inlägg har vi nämnt att vi brukar besöka en pub/bar på andra sidan gatan utanför campingen. Det är en riktigt gemytlig bar "Coco Paradiso", där har man karaoke flera dagar i veckan. Bland de första dagarna träffade vi ett mysigt engelskt par, Brian och Anne, dom är helt frälsta i att sjunga. Brian gillar bland annat att sjunga gamla Frank Sinatra låtar och det gör han riktigt bra. Igår när vi var där så steg en gammal dam fram, hon var säkert mellan 70 och 80 år och började sjunga och det lät så himla bra. Hon fick många applåder. Det var även en yngre man som sjöng och han lät lika bra som vilken känd artist som helst. Karaoke verkar vara poppis bland engelsmän.


Idag har det som vanligt varit strålande solsken och cirka 26 grader varmt. Vi har haft en vilodag och bara slappat och tagit ett dopp i poolen. Nu kl 16.30 har vi 25,5 grad varmt.

3 kommentarer:

  1. Nu blir man avundsjuk ordentligt! Jag vill inte vara hemma och jobba när jag likaväl kunde sitta i värmen i Spanien!

    SvaraRadera
  2. Haha, jag trodde att det var asiaterna som älskade karaoke. Men då har asiaterna och engelsmännen något mer gemensamt, förutom te, då ;)

    SvaraRadera
  3. Åh blir man inte avundsjuk så säg! Vad härigt ni har det!!!

    SvaraRadera