Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

tisdag 19 oktober 2010

En kompis till kissen

Lilla "Grålle" har fått en kompis. Igår när vi kom hit så dök han upp. Han gick fram och nosade på vår kisse och sen låg dom bredvid varandra under husbilen. Dom verkar trivas till sammans. Vi vet inte om det är en vildkatt eller om det är någon som äger den, idag var den inne i husbilen. Då har ju i alla fall vår kisse fått lite sällskap så hon inte behöver sakna sin syster så mycket.


3 kommentarer:

  1. Det låter mysigt att även er lille rymmare trivs. Finns det platser för 11.5 meters bilar, en tanke om vi åker söderöver senare??

    SvaraRadera
  2. Roligt att hon fått en kompis! Undrar om de pratar samma språk? Men det kanske inte är nåt problem för katter...? ;)

    SvaraRadera
  3. Globetrotterna, det finns riktigt stora platser. Det står en massa stora engelska fifth wheeler som jag tror är lika stora som er bil. Men vi ska kolla närmare och ta några foton så ni kan se.

    SvaraRadera