Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 29 oktober 2010

Vespatur till Cabo de Palos

Idag var det som vanligt fint väder, svalt på morgonen endast 12 grader men temperaturen steg snabbt. Vi bestämde oss för att åka ut till fyren vid Cabo de Palos. Det var en riktigt mäktig fyr.


Vi promenerade upp till fyren.

Därifrån var det en häftig utsikt. Här ser man "tarmen" som går ut vid Mar Menor, det är Medelhavet man ser här.

Cabo de Palos är en fiskeby med en historia från bronsåldern och en storhetstid under romartiden.

Härlig utsikt.

Det är mycket svartfärgade klippor här.

Cabo de Palos verkar vara en populär ort för dykning, man ser flera ribboat med dykare och det går även att dyka från land bland klipporna.

Nu ikväll är det 20 grader när klockan är 18.00. Ikväll är det livemusik på baren vid playan, det blir nog ett besök där, vi får se hur hög ljudnivån är ikväll?

2 kommentarer:

  1. Härliga bilder! Blir lite avis när man bara ser en regnig morgon här....
    Sv; jo Emil skulle nog vilja ha en fyrhjuling men jag betvivlar att han skulle tycka att det var så kul efter ett tag, han är mer lagd åt det musikaliska och sitter gärna och skriver låtar och texter.

    SvaraRadera
  2. Agneta, det verkar lugnare det som din son gör. Själv är jag ordentligt nervös när barnbarnet tävlar.

    SvaraRadera