Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 15 oktober 2010

Härlig pool

Igår hade vi strålande sol och varmt. Nu har dom öppnat inomhuspoolen. Igår invigde vi den, det var härligt. Den här bilden är tagen ner mot campingen.

Man behöver inte trängas när man simmar, poolen är rejält stor. Den här bilden är tagen upp mot boulebanorna och gatan.

Så här nära står vi poolen, vår bil syns i mitten med markisen utdragen.

Igår var det bouleturnering. Nästan inte ett moln på himlen.

Skapliga priser väntade på vinnarna, pokaler och olika viner.

När vi tittade på tv imorse hörde vi att det var/skulle bli minusgrader i hela landet hemma. Fy sjutton det låter inte kul, själva har vi sol och 19 grader varmt nu på morgonen. Även denna morgon fyllde vi campingens tvättmaskin, vi börjar att förbereda för att åka vidare på söndag. Vi tar då förmodligen en kortare tur till Santa Pola där vi kanske stannar om det ser bra ut, i annat fall åker vi nog vidare mot La Manga.
Vårt internetabonnemang tar slut idag, vi vet inte när vi får uppkoppling nästa gång, därför kanske det dröjer ett tag innan vi uppdaterar bloggen.

6 kommentarer:

 1. ja 19 grader o sol hade inte varit så fel att ha..imorse var det 1,9 grader här o moln. Kändes inte så kul!
  Ha en fortsatt trevlig resa nu när ni ska resa vidare

  SvaraRadera
 2. Om en vecka eller två så ska vi nog vara nere vid den spanska gränsen, hoppas att det finns lite värme kvar till oss :)Ja här börjar det bli kallt så det ska bli skönt att få sätta sig i bilen och åka ifrån kylan.

  SvaraRadera
 3. Skulle inte ha något emot att åka ner till er, men ....drömma kan jag alltid.
  Elisabeth

  SvaraRadera
 4. Vad fin poolen ser ut! Och skönt när en pool inte är proppfull av människor...!
  Här är det 0-gradigt på morgonen idag...

  SvaraRadera
 5. Ser härligt ut att vara i värmen...själva kommer vi ner till torreveija i nästa vecka och ska pröva på livet här och ska känna på solen. Vi har inte köpt någon ny husbil än utan spar lite på detta, så vi har lånat en lgh av Marianne kompis. Om du vill ha kontakt så når du mig på bjornbotold@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Vad roligt Björn att du tittat in på vår blogg. Du måste köpa en husbil igen, inget slår det! Då är man ju flexibel och kan åka vart man vill när man vill.
  Kram från Birgitta

  SvaraRadera