Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 24 oktober 2010

Marknad med vänner

I fredags kväll kom Anders före detta arbetskamrat ner till camping La Manga. Krister och hans fru Lisa tog flyget ner och bor i en bungalow på campingen. Under tiden de är här har dom hyrt en bil. Det är tredje gången i år som dom är här nere, i somras var dom nere med sin husvagn.

Igår var det dags för marknadsbesök. Anders har en förmåga att handla när vi är på marknader. Den här gången blev det skor, shorts och tröja. Jag köpte som vanligt inget, förutom förstås churros. Det är Krister och Lisa som tipsat oss om det.
På eftermiddagen blev det en trevlig pratstund vid vår husbil. På kvällen blev det även ett besök på campingens restaurang. På övervåningen var det uppträdande med levande musik. Fastän flera av oss har problem med hörseln var ändå ljudnivån för hög för att vi skulle tycka att det var behagligt, därför valde vi istället uteterassen som var mycket behagligare.

Vädret var som vanligt bra, rätt så mycket moln på morgonen men dom skingrades mer och mer.


Idag på morgonen har vi så gott som klarblå himmel men temperaturen är än så länge bara 15 grader. Så fort solen varit uppe en stund så blir det fort varmare.


2 kommentarer:

  1. Det är trist när det är för hög volym, men bra när man kan göra något åt det (som att sätta sig en bit ifrån).

    sv: Här lite längre norrut har det också varit en strålande dag :-)

    SvaraRadera
  2. Vad fint ni har pyntat runt bilen, det ser så mysigt ut

    SvaraRadera