Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

tisdag 5 oktober 2010

En vanlig dag i södern

I måndags var det lite molnigt på förmiddagen men varmt. Efter hand så skingrades molnen och det blev sol igen. På nätterna är det svalt och skönt när man ska sova och temperaturen på dagarna håller sig alltid runt 25 - 26 grader. Igår fanns det nästan inte ett moln på himlen. Det samma gäller idag, klarblå himmel.

Ofta brukar vi inleda dagarna med att åka en tur med vespan. Igår åkte vi till det stora köpcentret La Marina och var inne på Carrefour. Det är en så stor affär att man nästan blir vimmelkantig utav att gå och titta på allt dom har. I köpcentret fanns även en djuraffär där dom bland annat säljer hundvalpar, kattungar och kaniner som sitter i små burar staplade på varandra. Det är en mindre rolig syn.

På eftermiddagarna kopplar vi av i solen och tar ett dopp i poolen.

Vår lilla "Grålle" brukar ligga och spana vid tomgränsen. Hon har blivit många grannars gullegris och blir ofta klappad vilket hon inte har något emot.

Vid tvåtiden samlas alltid boulegänget för en match.

Vi brukar också hinna med en cykeltur ner till playan där vi brukar ta en öl på något ställe. Tiki Beach är en av favoriterna, i måndags hände något riktigt festligt där. Det kom ett helt gäng med "gubbar", på strandpromenaden och stannade till vid baren. Dom hade likadana röda tröjor på sig så vi trodde att det var någon form av fotbollssupportrar. En av gubbarna hade en visselpipa som han blåste i och då klädde allihop av sig tröjor och shorts. Döm om vår förvåning när alla hade bikini under. Dom såg för festliga ut, det var många som fick sig ett gott skratt. Naturligtvis hade vi då missat att ta kameran med oss.
Vi har börjat prata om huruvida vi ska stanna här längre eller åka längre söderut nu, vi har svårt att bestämma oss. Campingen är ju så bra, platsen är kanon. Närheten till det centrala Benidorm är ju också perfekt.

1 kommentar:

  1. Stanna ni! Det verkar vara en perfekt camping och dessutom är Costa Blanca det mest solsäkra stället i Spanien. Var hade ni annars tänkt? Marbella? Dyrare också längre söderut!

    SvaraRadera