Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 14 oktober 2010

En vanlig syn i Spanien

Det här är en vanlig syn i Spanien, vildkatter lite här och där. Den här söta familjen håller till i ett grönområde bredvid Tiki Beach, det verkar som dom har vant sig vid den höga musiken som oftast spelas på baren för här låg som och sov så gott. Vi blev sugna på att ta med oss en av kattungarna hem, men vad skulle lilla "Grålle" säga då? Vi upplever att det är färre katter ändå det här året i Benidorm, förr om åren har man sett dom stryka omkring runt hotellen men det har vi inte sett i år.

I tisdags var det helgdag. Vädret var ostadigt men vi cyklade i alla fall ner till strandpromenaden. Det var mycket folk på gatorna. Vi fick lite regn på oss när vi cyklade hem. När vi kom hem till husbilen hade Lena och Jan, husbils-/bloggvännerna, varit och sökt oss. De hade lämnat en lapp på dörren. De hade nu kommit ner till Benidorm. Synd att vi inte var hemma.

På onsdagen var det dags för att åka och storhandla. Vi tog vespan till den nyöppnade affären på vår gata. Kundvagnen blev proppfull och vi tänkte hur ska vi få med oss allt på vespan hem, men det är otroligt hur mycket man kan lasta i toppboxen, under sadeln, hänga på kroken under styret samt stoppa i ryggsäcken som jag bär. När vi varit hemma ett tag som kom Lena och Jan igen, vilken tur att vi var hemma. Vi satt och pratade en lång stund, vi har många gemensamma intressen, det var jättetrevligt. Vädret var omväxlande sol, moln och lite regn.

Idag torsdag laddade vi campingens tvättmaskin, vi planerar att åka vidare på söndag och då gäller det att ha allt rent och fint. Vi har bättre väder idag, övervägande sol och 21 grader.

3 kommentarer:

  1. Åh, vilken god vila storstadskatterna ser ut att ha, dom är fantastiska på att anpassa sig till sin omgivning. Er katt verkar oxå att trivas i/utanför sitt lyxhem, harmonisk o fin då vi träffades häromdagen...

    SvaraRadera
  2. Nu har nästa Concorde kommit till norra Spanien. Vi har sovit i Roses inatt och är nog i Benidorm imorgon.Det ser ut att ha regnat rejält här uppe, stora vattenpölar och geggigt på marken

    SvaraRadera
  3. Åke och Christina, hoppas att vi hinner ses innan vi åker vidare. Vi åker söderut på söndag. Planerar att ta en tur med vespan till Almafra på lördag, få se om ni har hunnit komma dit då.

    SvaraRadera