Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 30 oktober 2010

Alla sätt är bra utom dom dåliga

Igår fick vi nya grannar. Det dröjde inte lång tid förrän det kom en skräckinjagande lurvig schäfer igenom häcken. Som tur var så var vår lilla kisse inne men hon blev ändå rejält skraj. Jäklar tänkte vi hur ska det här gå, ska vi behöva åka härifrån, goda råd var dyra. Då kom vi på att vi hade en nyinköpt pressenning liggande i garaget, den hade vi tänkt att ha under vår förtältsmatta men vi hade ännu inte behövt använda den. Den hängde vi upp i häcken mellan våra platser och nu kan "skräcken" inte se in till oss och lugnet har åter lagt sig över vårt plats. Det ser väl inte så himla snyggt ut men är effektivt. Det som är synd är att den häcken var vår kisses favoritspanplats, men hon får hitta en ny plats att spana från det finns ju fler häckar runt vår plats.

Kan jag komma ut nu undrade "Grålle" där hon satt och spanade ut från fönstret?

Idag har vi haft molnigt väder och det har kommit lite regn, för första gången sen vi kom till La Manga. Det har inte varit något ösregn som det brukar vara utan mer som ett stilla vårregn. Nu när klockan är 16.30 är det drygt 18 grader.

5 kommentarer:

 1. Men den matchade ju häcken i alla fall :-)

  Här har det också stänkt lite, men bara pyttelite. Rätt skönt faktiskt :-)

  SvaraRadera
 2. Hej, nu fungerar allt som det ska igen.Vilken tur ni hade att er lilla kisse var inomhus när vilden kom genom häcken. En snabb och bra lösning på problemet dessutom. Kram till er båda

  SvaraRadera
 3. vilken tur att han var inne när hunden kom genom häcken. Jag hoppas att presenningen nu håller den borta! Alltid trist behöva flytta på sig pga någon annan

  SvaraRadera