Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 10 oktober 2010

Söndag - Marknad

Idag var det dags för marknad igen. Det var mer folk än vanligt, spanjorerna firar Spaniens nationaldag den 12 oktober och har förmodligen någon form av klämdagar innan dess. Så gott som alla platser på campingen är belagda nu. Den här mannen med dom långa benen åkte som vanligt omkring på sin cykel/moppe, honom såg vi redan när vi var här år 2001. Han för ett himla oväsen när han kommer med sin "skränmusik". Han gör reklam för Mundomar, som är en nöjespark med delfiner, sjölejon och tropiska fåglar.

Det var varmt att strosa omkring bland stånden. Anders skulle titta efter skor, men hittade inga.

Igår var det ytterligare en av våra lata dagar. Vi gjorde inget speciellt annat än njöt av solen. Kvällen avslutades på Coco Paradiso. Alltid träffar man på en massa trevliga personer där. Här är en bild på Bryan som älskar att sjunga karaoke. Vi delade bord med ett annat trevligt engelskt par, de delade våra intressen med bilar motorcyklar m.m... Det blev en trevlig pratstund. Senare på kvällen blev vi glatt överraskade då Anita som äger puben/baren bjöd alla på mat, det var en buffé med någon form av gryta och små tapas. Tydligen så gör hon det varje lördag. Medans vi åt så började det att åska och regna, vi som satt ute var då tvungna att gå in undet tak, men stämningen var på topp och alla fick plats.

Nu är det omväxlande sol och moln och 22 grader varmt när klockan är 18.00.

1 kommentar:

  1. Vad det låter underbart med 22 gr. Här var det 0 i morse. Så nu längtar jag efter avresedagen...när den nu blir. Hösten är fin här hemma, men det börjar bli kyligt.

    SvaraRadera