Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 8 oktober 2010

Sol, sol, sol och mer sol

Vi har haft en så otrolig tur med vädret det här året. Sedan vi kom hit, vi har varit här nu i drygt tre veckor, har vi haft två dagar med regn. En av dagarna kom det lite regn och den andra dagen kom det ett åskoväder som varade i några timmar. Resten av dagarna har vi haft sol och varmt. Förra året när vi var i Benidorm vid den här tiden så regnade det var och varannan dag. Nu vill man bara stanna i solen så länge det varar. Vi pratade med vår engelska vän om vädret och han förklarade att det fina vädret i Benidorm berodde på att det ligger berg runtomkring som tydligen gör att det ofta är bra väder här.

Idag tog vi cyklarna till en nyöppnad affär som ligger på vår gata, "Masymas" den öppnade igår, den var riktigt fin. Det fanns en massa läckerheter i diskarna. Där kommer vi nog att handla fler gånger. Annars har vi mest latat oss i solen och tagit ett dopp i poolen. "Grålle" har som vanligt legat på span på gatan och blivit klappad av en massa grannar, hon är populär.

4 kommentarer:

 1. Härlig morgonläsning ni bjuder på. Vi åker ner till Mosel idag och tänkte stå i Kesten över helgen. Kram

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt med så fint väder! Det är bara att passa på att njuta av det! Här är faktiskt också soligt idag, dock inte mer än 9 grader... ;)

  SvaraRadera
 3. Hur var ert väder i natt (natten till lördag). Här i Portugal hade vi storm hela dagen och i natt kom det hela 29 mm regn. Men nu på lördag förmiddag skiner solen igen.

  Hälsningar

  SvaraRadera
 4. Anna, vi hade en massa mörka moln när vi gick och la oss och trodde det skulle bli regn, men det kom inte en gnutta. Idag har vi fint väder, ingen blåst. Hoppas inte ert väder från natten till idag är på väg hit.
  Hälsningar från oss.

  SvaraRadera