Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 2 oktober 2010

Med risk att verka tjatig..

Med risk för att låta tjatig men samma fina väder, inte ett moln på himlen. Med risk att verka tjatig igen, men vi kunde inte motstå en cykeltur till tapasbaren. Nu blev det nya smakupplevelser. Vi tog varsinna två tapas och tre öl totalt och det gick på 9.30 euro. Det är faktiskt inte dyrt, det blev en ordentlig lunch som vi stod oss bra på. Full fart på den inhemska stranddelen.

Tillbaks till campingen blev det ett dopp i poolen som vanligt och sedan siestan i vilstolarna. Vad kan vara bättre än att ta vilan ute i 26 graders värme när klockan är 16.00.

Nu har vi fått nya grannar, en husvagn. Så gott som alla husvagnsekipage vi sett här nere har en så kallad "mover". Du kopplar då från husvagnen från bilen och kör den med en fjärrkontroll på plats. Det var skillnad mot när vi hade boggihusvagnar och fick baxa dom in för hand. Det gällde då att få den på plats så bra som möjligt med bilen för sen var det svårt att rubba den. Som tur var är ju Anders en före detta yrkeschaufför så det brukade ju inte vara några problem, men visst hade det varit skönt att haft en "mover".

2 kommentarer:

  1. Den tjatigheten kan vi ta med lite längtan ner till er. Härligt att få del av era fina bilder.
    Elisabeth och Lennart

    SvaraRadera
  2. Nej, inte är det tjatigt......med sol och värme, fortsätt med det tycker jag som kommit hem från Öland totalt urblåst.
    Vi planerar semester okt och nov nästa år och då vill vi se att det är bra väder den årstiden.

    SvaraRadera