Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 11 oktober 2010

Promenad i gamla stan

Imorse var det fint väder som vanligt, soligt och varmt. Vi beslöt oss för att cykla till gamla stan. Som vanligt cyklade vi via strandpromenaden, det var otroligt mycket folk i rörelse. När vi närmade oss den del av stranden som ligger närmast gamla stan var det som vanligt "allsång på stranden". Det verkar vara ett populärt nöje.

Det blev en lunch på tapasbaren, idag blev det skaldjursröra och som en extra bonus fick vi även varsin med serranoskinka. Därefter gick vi till utsiktsplatsen mellan de bägge playorna Levante och Poniente. Den här bilden är över playa Poniente.

Det här är playa Levante, som vi gillar bäst och som ligger närmast campingarna.

Nu på eftermiddagen kom det riktigt mörka moln över bergen på ena sidan.

Åt andra hållet är det dock fint väder, vi hoppas att vi slipper från åskoväder. När det regnar här så regnar det ordentligt, men det torkar fort upp igen. Nu när klockan är nästan 17.00 har vi 21 grader trots lite moln och det är ju helt ok.

3 kommentarer:

 1. Det blev inget oväder, molnen skingrade sig.

  SvaraRadera
 2. 21 grader kl 17 är helt ok! Här var det 1 grad i morse..brr!
  Sv; det var ett mobilinlägg och i min nya mobil så kunde man tydligen redigera och lägga på ClipArt bilder på fotona man tar med mobilerna.Jag roade mig ett bra tag med det medans Per gjorde sina neurologitester På Lunds sjukhus

  SvaraRadera
 3. Det är väldigt trevligt i Benidorm, fast vi har bara varit där på dagsutflykter.

  Hoppas ni får uppkoppling snart igen, nu när vi är hemma igen och jag har lite mer tid för bloggandet :-)

  SvaraRadera