Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 25 oktober 2010

Camping Mazzaron

Gårdagen började med att titta på Formula 1. Det regnade så starten blev uppskjuten och när dom väl startade så blev det efter Pacecar. Det blev ändå ett spännande race där Alonso blev etta. Vi lät då vår Ferrarinalle pryda vårt vindskydd. Alonso är ju spanjor och tävlar för Ferrari.Igår var det lite vind så det var full aktivitet bland vindsurfarna, förvånansvärt många äldre som vindsurfar.

Idag var det fint väder igen, vi beslöt oss för att åka till campingen Mazzaron som man hört talas om så mycket på Husbilsklubben. Kan det möjligen vara ett alternativ att övervintra på? Vi åkte med våra vänner som är här och har en hyrbil. Snålvägen tog ungefär 1,5 timmer från La Manga. Playan vid campingen var fin.

Men platserna var så himla grötiga. Det fanns inga häckar som skiljde av platserna.

Det var även ställningar för solskydd som gjorde att man hade svårt att stå på platserna med höga bilar.

Nej tacka vet jag platserna i La Manga och Benidorm där man kan vara lite mer privat utan att grannarna noterar allt vad man gör.
När vi kom tillbaks till vår camping var det dags för mat. Dagens meny var Paella, vi intog den med bröd och två flaskor vin och det gick på 30 euro. Det är prisvärt tycker vi.
Imorgon är en ny dag och då väntar nya äventyr.

5 kommentarer:

 1. BRAVO säger vi (halvspanjorer) liksom er Ferrari-nalle så go' han är! Övervintrarna hatar solskyddsställningar o sommarcamparna skulle avlida utan dom å andra sidan brukar övervintrarna få dubbla platser dvs en med o en utan solskyddsställning intill varandra!

  SvaraRadera
 2. ni får väl testa vindsurfa ni med :-)
  jag provade för många år sedan, gör inte om det då jag blåste ut halvvägs till Helsingör och kämpade som en gnu för att ta mig tillbaka till Helsingborg igen, blev hämtad med båt till slut...tala om pinsamt!

  SvaraRadera
 3. Vad härligt!! Spännande dagar! Så ljuvligt så jag blir grön av avund :-)

  SvaraRadera
 4. Å! Vindsurfat har jag inte gjort på närmare 30 år. Det var jättehärligt och jag var ute på vågorna jämt! Kanske man får ta upp det igen, när man blir pensionär!
  Intressant att höra om era intryck av campingar. Man längtar ju efter möjligheten att får övervintra där nere och all information är spännande. Sen kan det ju förändras. Det dröjer sisådär 8 år innan vi kan dra iväg: Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Vi åkte precis till den campingen efter La Manga i den vevan när vi var ute och campade och råkade köpa lägenheten. Jag gillade stan, men campingen var väl sisådär... :-)

  SvaraRadera